Masterclass Werkgeluk

Wat heb je geleerd tijdens de masterclass werkgeluk? Laat hieronder vooral je reactie achter om dit met ons te delen en in contact te komen.

24 reacties Voeg ook een reactie toe

 1. Albert, dank je wel voor deze Masterclass! Alleen al jou horen praten en je vrolijkheid tussendoor maakt dat ik er blij van wordt en het geheel beleef als een dans, een dans door het leven, vrij en zonder al teveel zorgen, zwieren en meedraaien met iedere nieuwe beweging, nieuwsgierig naar het volgende moment, zo wil ik dat iedere dag ervaren, Liefs Roos ?

  • Beste Roos,

   dank voor jouw warme feedback. Dit steuntje in de rug geeft me de energie om ook de komende periode weer vol enthousiasme te spreken over het voorkomen van stress en burn-out.

   Hartelijke groeten, Albert

 2. Zo herkenbaar dat ik met een glimlach heb zitten luisteren.
  Jouw verhaal omvat vrijwel alles wat mij de afgelopen maanden sterk bezig houd. Je hebt er eigenlijk een prachtige samenvatting voor me van gemaakt.
  Bij het gedeelte over ouderen werd mijn glimlach een grijns. Ik heb het genoegen twee dames van 95 jaar in mijn leven te hebben en het meeste van wat je zei is van hun op toepassing! Een woord miste ik: Levensvreugde. Tevens zijn geen van beide bang voor de dood. In mijn ogen DE angst die velen ervan weerhoud wat dan ook te doen/ondernemen.
  Mocht je mensen nodig hebben om verder onderzoek te doen, ik hou mijzelf aanbevolen 🙂 .
  Hartelijk bedankt voor deze masterclass!

 3. Deze masterclass heeft me veel gebracht, ook als aanvulling op je boek. Ik heb bewondering voor je dat je alle inzichten en kennis deelt die je in vele jaren hebt opgedaan. Dankjewel voor het inzicht in dankbaarheid, acceptatie en vertrouwen, mooi!

 4. Dank je wel voor deze masterclass. Begrijp nu beter voor mijzelf wat ik moet doen en laten.
  Ik hang al een tijdje aan de klif en heb moeite met loslaten. Ik bid nu een jaar lang een dankgebed en merk dat mijn leven steeds meer veranderd in positieve zin. Heb nu de rust gevonden, zelf gecreëerd. Wonderbaarlijk kwamen er mensen in mijn leven die mij dit aanraden, ook de instanties met name de Gemeente. Ik wil hier mee zeggen dat het echt werkt. Dankbaarheid acceptatie en vertrouwen. Dank je wel nogmaals voor je geweldige masterclass.

 5. Wat een actie van jou! Waar ben je geweest ,dat je zo open en eer;ijk bent over jezelf.Natuurlijk weet ik dat je veel publiciteit hebt gezocht en gevonden .Dit is een andere Albert die ik zeer waardeer om zijn zelf zijn !goed ga zo door.

 6. Dankjewel voor de inspirerende masterclass. Ik heb met veel aandacht geluisterd en ik ga het nog eens beluisteren. Respect dat je dit met ons, vanuit je eigen beleving, ervaring, hebt willen delen. In veel opzichten herkenbaar zoals dankbaarheid, acceptatie en vertrouwen. Als ik daar regelmatig bewuster bij stil sta, dan realiseer ik me hoe goed ik het eigenlijk heb en dat maakt en voelt, dat al het minder goede, ineens veel minder zwaar weegt.

 7. Jacqueline heel veel succes met weer leren houden van jou.

  Een heerlijk inspirerende levenscode masterclass in bewust Zijn Albert, dank je wel.

 8. Dank je, dit had ik juist nu nodig. Het is wel moeilijk om naar het kind te kijken wie ik was, omdat ik vanaf mijn 2e al een jeugd trauma heb opgedaan en daarna nog meer en dat begin ik me nu te realiseren. En dat komt soms heel hard binnen.

 9. Dagelijkse kleine besluiten dankbaarheid nemen om terug te komen bij mijn eigen oorspronkelijke blijheid, die ik ook best ergens ben kwijtgeraakt.

 10. Net even gekeken op mijn werk. Laatste opmerking Bring your future into the now neem ik mee, en de 3 stappen dankbaarheid, acceptatie en vertrouwen…

 11. hallo Albert, je zoektocht naar geluk..wat n weg..fantastisch..ben gedeeltelijk met je mee gelopen, vooral van je geleerd toen je het gevonden had…dankbaarheid, acceptatie en vertrouwen..kinderlijke nieuwsgierigheid en vooral veel lachen heerlijk bedankt

 12. super het seminar
  heel herkenbaar
  maar je zegt geen radicale beslissingen nemen
  kleine stapjes anders komt dat kleine gebiedje in werking in de hersenen
  maar ik heb een vreselijke relatie
  met een partner die narcistisch is en ja
  de ziekte van asperger heeft
  ik ben hoogsensitief
  hij heeft me kapot gemaakt
  ik heb dit dan wel toegelaten
  maar ik ben zo gemanipuleerd
  en op dit moment ben ik vrijwel alleen
  ik he partner er toch weer uitgezet
  ben nu met twee oude zieke hondjes alleem
  en heb weer ernstige paniek aanvallen
  ik denk dus dat ik hier toch doorheen moet
  ik bedoel alleen verder zonder partner
  is wel erg drastisch
  kan ik dit dan wel aan ,?
  veranderingen moet je langzaam aan doen
  hoe moet dit dan?

  hopelijk krijg ik antwoord
  dank je
  hartelijke groet
  jacqueline Horstman

 13. Ik kan niet zeggen geleerd, zie wel veel herkenning en bevestiging in bepaalde dingen die je zegt, hoe situatie’s te benaderen en in het nu te leven en vooral los te laten en vertrouwen op de goede uitkomst en dat alles een reden heeft en wij daar wat uit kunnen leren. En het geluk in ons zelf zit ondanks dat het moeilijk is dit te begrijpen en snappen voel ik het af en toe wel.
  Het is een mooi verteld en zeker leerzaam en fijn om naar te luisteren.

 14. Prachtige masterclass, de moeite waard om te bekijken voor iedereen die nog denkt dat geluk iets is wat je na kunt jagen. Dank je Albert, fijn verteld ook.

 15. Wat een fantastische masterclass. Ik heb heel veel geleerd, maar ik moet dit nog terug bekijken om het nog dieper te laten indringen!
  Dank je Albert, ik voel mij blij!

 16. Bedankt voor de verhelderende masterclass, veel herkenbare situaties, en helemaal mee eens, dankbaarheid, voor alles en het zijn als je dat bent, dan voel je je al heel gelukkig. Dank je wel.

 17. Dank je wel Albert voor deze inspirerende masterclass over geluk. Vooral je oprechtheid bij wat je deelde over je zoektocht naar geluk en gepassioneerd nieuwsgierig het verlangen blijven voeden.

 18. Het geluk vinden gaat kennelijk om dankbaarheid, acceptatie en vertrouwen.
  Dit kan leiden tot creativiteit.
  Het idee dat je steeds zou moeten groeien, daar wil ik een kanttekening bij plaatsen. Hoe verhoudt dit zich bij mensen die te maken hebben met een beperking waardoor zij zich gewezen voelen of in wezen daartoe gedwongen worden om bijvoorbeeld een WIA of WAJONG uitkering aan te vragen….. en dus niet meer zeg maar “steeds kunnen groeien, op de ladder naar boven” zoals waarschijnlijk bedoeld wordt, maar wel een grote persoonlijke ontwikkeling kunnen doormaken!!! En is dat niet persoonlijk groeien?! Is dat uiteindelijk niet belangrijker dan almaar een steeds hogere functie ambiëren, als dat niet voor jou weggelegd is?

 19. Als er geen toekomst is waarom zou je dan geluk willen nastreven ,gelukkig zijn degenen die bewust zijn van hun geestellijke behoeften
  Math 5:3

 20. Beste Albert, wat mooi dat je jouw ervaring met ‘de wereld’ deelt.
  Respect voor de weg die je afgelegd hebt.

  Het kost mij moeite om te blijven luisteren. Het duurt (te) lang tot je tot de kern komt die ik graag wil leren. Mijn persoonlijke ervaring is ook dat mensen niet alles willen en hoeven weten van een trainer. Ik ervaar dat nu ook zo…. als docent is t de kunst dit te doseren……

 21. Soms vind ik t moeilijk gelukkig te zijn. In essentie gaat t om t maken van de juiste keuzes en ook al weet ik diep van binnen dat je gelijk hebt, is t lastig schakelen. De masterclass zet mij aan t denken. Je hebt een prettige manier om zaken aan t licht te brengen. Graag zou ik de titels van jouw boeken eens horen, ter inspiratie van mijn eigen zoektocht…

Geef een reactie