Volg je Passie

Het ontdekken van je PASSIE is eenvoudiger dan je denkt. Zelfs als je nu de ‘drive’ mist in je leven. Het hangt samen met levensgeluk, zelfvertouwen en durven kiezen vanuit je hart. Ben je klaar om de regie over je leven te pakken?

OJP

Ontdek je Passie

Hoe ziet je dag eruit wanneer je gepassioneerd opstaat? Dan loop je over van energie, stralen je ogen en weet je direct welke doelen je wilt realiseren.

Of moet je erkennen dat jouw innerlijk vuur (al een tijdje) gedoofd is? Het ontdekken van je PASSIE is eenvoudiger dan je denkt. Ga nu direct op zoek naar wat jou drijft en zet de volgende stap naar de  beste versie van jezelf.

 

Gelukt

Geluk(t)

Gelukkig zijn, dat is alles wat we willen in het leven. Maar niet eerder in de menselijke geschiedenis is er zoveel antidepressiva verkocht. Écht geluk lijkt verder buiten handbereik dan ooit.

Maar echt geluk is een mindset. Jij kunt zelf bepalen hoe je in het leven staat. Eén ding is zeker: als je focust op wat je niet hebt, zul je nooit genoeg hebben. Focus je op wat je allemaal wel hebt, dan zul je altijd meer krijgen.

In deze online training Geluk(t) leer hoe je dagelijks gelukkig kunt zijn, onafhankelijk van de omstandigheden waar je nu in zit.

Vitaal Challenge

Om de beste versie van jezelf te leven heb je ENERGIE en GEZONDHEID nodig.

De Levenscode Vitaal Challenge geeft je een praktische formule die je stap voor stap helpt om anders met je gezondheidsklachten om te gaan.

Het is compleet anders dan alle andere gezonde leefstijl programma’s die je tot nu toe hebt gezien.

Zit lekker in je vel zonder kwaaltjes, overgewicht of vermoeidheid. Blaak van zelfvertrouwen en een helder doel in je leven en geniet van een leven lang vol vitaliteit.

meer-zelfvertrouwen

Meer zelfvertrouwen

Gebrek aan zelfvertrouwen kan je verlammen. Het beperkt de groei en ontwikkeling in je leven. In bijna alle gevallen is een gebrek aan zelfvertrouwen ergens ontstaan in je opvoeding.

Het zit namelijk niet in jouw DNA. Het goede nieuws is dus dat je jezelf kunt ‘her-programmeren.’

Leer om meer zelfvertrouwen en moed te ontwikkelen, zodat je jouw leven, relatie, werk, gezondheid of geluk niet meer laat bepalen door jouw allesoverheersende onzekerheid.

Kiezen vanuit je hart

Kiezen vanuit je hart

Twijfelen, besluiteloosheid en uitstelgedrag kunnen je leven behoorlijk vergallen. Op zoek naar een bepaalde vorm van zekerheid blijf je vaak onnodig lang wikken en wegen. Uit angst stel je besluiten uit of kies je soms helemaal niet...

In de online training Kiezen vanuit je Hart leer je stap voor stap hoe je van Twijfel naar Doen kunt komen. Je ontwikkelt een hoge mate van besluitvaardigheid en ontwikkelt daadkracht.