Ontwikkel Meer Zelfvertrouwen,
Zonder Angst Om Te Falen
Ook Als Onzekerheid Jouw Leven Nu Nog Afremt.

Krijg alle ondersteuning en begeleiding die je nodig hebt om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Ontdekt hoe je dagelijks moedig kunt zijn op alle gebieden van jouw leven.

Hoe zou je leven er uit zien, Wanneer je de Moed zou hebben om Jouw Dromen en Verlangens ook Werkelijk in de Praktijk te Brengen?

GAAF TOCH?

Echter…gebrek aan zelfvertrouwen is de belangrijkste mentale hindernis om dat te bereiken.

Diep van binnen wist je dit natuurlijk al. Misschien heb je al van alles geprobeerd om meer moed en zelfverzekerdheid te ontwikkelen.

Maar zit je nu nog steeds met deze vragen:

 • Ik weet niet waar ik moet beginnen
 • Ik heb geen idee wat mijn zelfvertrouwen zo remt
 • Ik begrijp niet waar die twijfel over mezelf vandaan komt
 • Ik heb al zoveel aan mezelf gewerkt, maar ik blijf angstig en onzeker over mezelf

Gebrek aan zelfvertrouwen kan je verlammen. Het beperkt jouw groei en ontwikkeling in je leven.

Denk nog eens terug aan een bepaald moment dat je heel enthousiast was over een duidelijk doel of een sterk verlangen. Maar wanneer vervolgens de eerste stap moet worden gezet, dan zakt helaas de energie langzaam maar zeker weg.

Dan hoor je weer dat stemmetje in je hoofd dat zegt:

Weet je het wel zeker?

Wat zal er gebeuren wanneer het mislukt?

Na verloop van tijd slaat de twijfel toe. Voor je het weet komt er weinig of niets meer uit je handen.

Inwendig krijgen de druk en de stress steeds meer de overhand. Het lijkt wel of de hele omgeving jou constant achter je broek zit of in de gaten houdt. Een groot gebrek aan zelfvertrouwen is de belangrijkste reden om jouw moed te verliezen.

Albert Sonnevelt,
30 jaar psycholoog

[180710 DW] Albert Sonnevelt_WebUse_003

Al ruim 30 jaar leer ik mijn cliënten en studenten hoe zij hun leven beter in balans kunnen krijgen en houden. Als psycholoog en directeur van Sonnevelt, Opleiders voor vitaal leven, heb ik in die tijd meer dan 10.000 mensen gecoacht en opgeleid. Als schrijver van 5 boeken, 12 lesmappen en wekelijkse blogs bereik ik een groeiende groep mensen die alles wil leren over een gezonde mentale en fysieke levensstijl. Daarnaast ben ik als expert wekelijks te horen op BNR nieuwsradio en regelmatig te zien op tv (o.a. RTL Late Night en EenVandaag).

Gebrek aan zelfvertrouwen zorgt er helaas voor dat je:

 • Jezelf vaak en langdurig op je kop geeft of schuldig voelt over de dingen die je (niet) hebt gedaan.
 • Vaker dan gemiddeld negatieve gevoelens hebt, zoals verdriet, boosheid, eenzaamheid, stress, schaamte en zelfs depressie.
 • Gebrek hebt aan energie en vitaliteit. Je hebt er weinig vertrouwen in dat je een kans van slagen hebt, dus voel je ook  minder levenslust.
 • Er van overtuigd bent dat je niet zoveel te bieden hebt.
 • Jezelf verontschuldigt en jezelf onnodig kleiner maakt dan dat je bent.
 • De neiging hebt om perfectionistisch te zijn op veel gebieden van je leven. Je legt de lat hoog voor jezelf én bent veeleisend voor de mensen in jouw omgeving.
 • Moeilijk te motiveren bent. Je bent voor jouw gevoel al vaker ‘mislukt’, dus waarom zou je de moeite nog doen?
 • Een ‘pleaser’ bent. Bij gebrek aan zelfvertrouwen geef je te weinig jouw grenzen aan. Je kunt moeilijk hulp vragen en ontvangen. Maar je probeert wel liefde en aandacht te krijgen door anderen zoveel mogelijk ter wille te zijn.
 • Slecht voor jezelf zorgt. Wanneer je zelfvertrouwen achteruit gaat heb je ook de neiging om minder aandacht te besteden aan je voeding, beweging en slaap.
 • Problemen hebt in relaties. Want met een gebrekkig zelfvertrouwen kan je bijna niet geloven dat je een gelijkwaardige partner bent.
 • Gelooft dat je te weinig kracht hebt om dingen te veranderen. Uiteindelijk zal dit alleen maar leiden tot meer onzekerheid en angst

Voor je het weet ga je jezelf daar weer onzeker over voelen. En dan zit je gevangen in een vicieuze cirkel. Maar hoe doorbreek je die?

Weet in ieder geval dat je niet de enige bent.

Gebrek aan zelfvertrouwen komt in alle lagen van de bevolking voor. Het is niet afhankelijk van leeftijd, ras, geslacht, sociale achtergrond of geloof.

Ik heb in mijn praktijk als psycholoog vaak meegemaakt dat mijn cliënten op een bepaald gebied extreem succesvol waren, bijvoorbeeld in de sport, als artiest of als ondernemer, maar dat ze dan op een ander vlak totaal geen zelfvertrouwen hadden.

Dat werd dan bijvoorbeeld pijnlijk zichtbaar op het moment dat ze een persoonlijke toespraak moesten houden tijdens een familiebijeenkomst.

Gebrek aan zelfvertrouwen zit niet in jouw DNA

In bijna alle gevallen is een gebrek aan zelfvertrouwen ergens ontstaan in jouw opvoeding. Het zit namelijk niet in jouw DNA. Het goede nieuws is dus dat je jezelf kunt ‘her-programmeren.’

 1. Wanneer je start met anders DENKEN….
 2. Vervolgens anders gaat VOELEN….
 3. Dan kan je tenslotte jezelf ook anders gaan GEDRAGEN.

Met deze drie eenvoudige stappen kan ik je helpen.

Ik kan je leren om meer zelfvertrouwen en moed te ontwikkelen, zodat je jouw leven, relatie, werk, gezondheid of geluk niet meer laat bepalen door jouw allesoverheersende onzekerheid.

Hoe weet ik dat zo zeker? Dit is mijn persoonlijke verhaal:

Mijn naam is Albert Sonnevelt. Nu voel ik me oprecht dankbaar voor alles wat ik in mijn leven heb ontvangen en gecreëerd. Ik heb een prachtig gezin en heb de mooiste baan die ik me maar kan voorstellen. Ik maak indrukwekkende reizen over de wereld en ben omringt door een warme vriendengroep die succesvol en inspirerend voor me zijn.

Ruim veertig jaar geleden was er geen straaltje zelfvertrouwen meer van me over.

Dat was in een periode dat alle zekerheid in mijn leven was verdwenen.

Mijn vader was toen plotseling aan een hartinfarct overleden. Mijn moeder probeerde krampachtig het gezin overeind te houden. Maar ze kreeg enkele jaren daarna ALS.

Het was de bedoeling dat ik de opvolger in onze meubelwinkel zou worden, maar die moesten we toen verkopen vanwege deze familieomstandigheden.

Ik had voor mijn gevoel geen toekomst meer. Ik had 15 kilo overgewicht met veel onzekerheid over mijn uiterlijk.

Ik was iedere vorm van zelfvertrouwen verloren. Ik deed alles om bevestiging en waardering te krijgen. Ik hoopte voortdurend op complimenten uit mijn omgeving.

De huisarts had me het kalmeringsmiddel Oxazepam voorgeschreven. Daar werd ik wel rustiger van, maar alles voelde in mijn leven vlak en grauw.

Gelukkig heeft een bevriende therapeut me toen op het pad van gezonde leefstijl en natuurlijke geneeswijze gebracht. Daar knapte ik al behoorlijk van op. Vervolgens ben ik psychologie gaan studeren.

Mijn zoektocht naar meer zekerheid en zelfvertrouwen, heeft me de halve wereld over gebracht.

Tientallen trainers en leraren hebben me door de jaren heen de nodige technieken geleerd.

Dankzij mijn onstuitbare verlangen om te leren en te groeien, ben ik steeds beter gaan voelen en begrijpen waar mijn werkelijke zelfvertrouwen op is gebaseerd.

IK HEB VOOR JOU DE CODE GEKRAAKT

Stel je nu eens voor dat je niet zo’n jarenlange ontdekkingsreis hoef te maken en dat je gewoon vanuit je vertrouwde omgeving alle kennis en ervaring tot je krijgt, zonder dat je daar veel geld, tijd en energie in hoeft te stoppen.

Het pad naar meer zelfvertrouwen is voor jou gemaakt. Ik wil niets liever dan de kern van alles wat ik heb geleerd met je delen!

Daarom wil ik je graag kennis laten maken met mijn splinternieuwe Online Trainingsprogramma

Meer Zelfvertrouwen

totaal-groot-zelfvertrouwen

Ontdek de 4 Fasen uit dit Stappenplan

Met mijn natuurlijke Meer Zelfvertrouwen methode leer je in vier zorgvuldig opgebouwde fasen hoe je jouw gebrek aan zelfvertrouwen snel en effectief aanpakt.

Fase 1: Zelfkennis

Wat is de invloed van gebrek aan zelfvertrouwen op de verschillende gebieden van je leven, zoals gezin en relatie, werk, gezondheid, financiën en sociale contacten?

Hoe ontwikkel je de vier basisfactoren van innerlijk zelfvertrouwen? Welke vier eigenschappen heb je nodig voor uiterlijk zelfvertrouwen?

Wat zijn de tien belangrijkste misvattingen over zelfvertrouwen in je leven? Daarnaast krijg je diverse testjes om helderheid te krijgen over jouw persoonlijke ontwikkelpunten.

zelfkennis

Fase 2: Zelfkritiek

De drie voornaamste redenen van zelfkritiek. Hoe kan je omgaan met perfectionisme?

Wat zijn de vijf belangrijkste boodschappen die je hebt meegekregen van jouw ouders of opvoeders en die funest zijn geworden voor jouw zelfvertrouwen?

Hoe ontwikkel je meer eigenwaarde? Wat zijn de vier eigenschappen die je nodig hebt voor zelfacceptatie?

Hoe groei je met mildheid automatisch naar meer zelfvertrouwen? Je krijgt aan het einde van deze module uiteraard de tips die mij het beste hebben geholpen in mijn leven.

zelfkritiek

Fase 3: Zelfcompassie

Leer omgaan met faalangst. Hoe je iedere dag bewuste keuzes maakt voor meer zelfliefde.

Je krijgt de beste oefeningen om jouw lichaamseigen bindingshormoon oxytocine vrij te maken. Je ontdekt een eenvoudige manier om een gezonde levensstijl te ontwikkelen. Dit geeft je direct het gevoel dat je weer grip krijgt op jouw leven.

Je ontdekt de relatie tussen zelfvertrouwen en het aangeven van jouw grenzen. Daarnaast krijg je acht tips voor het ontwikkelen van meer assertiviteit.

zelfcompassie

Fase 4: Zelfzorg

De kracht van de juiste ademhaling….zodat je altijd en overal jezelf kunt zijn.  

Je oefent met de invloed van de optimale lichaamshouding op jouw zelfvertrouwen. Hoe ga je om met het brein in je buik? Op welke manier ontwikkel je jouw intuïtie, waardoor  je meer durft te vertrouwen op je zelf? 

Ben je klaar om te stralen? Hoe je zelfvertrouwen kunt opbouwen met het stellen van de juiste vragen aan jezelf. Je leert in deze vierde module de kortste weg naar zelfvertrouwen en zelfacceptatie.

zelfzorg

Dit zeggen anderen over het "Meer Zelfvertrouwen" programma:

Judith uit Papendrecht

“Voor het eerst in mijn leven voel ik me werkelijk vrij. Door de online cursus Meer Zelfvertrouwen heb ik werkelijk stappen gezet. Ik durf zelfs te zeggen dat ik een volledige transformatie heb doorgemaakt. Ik ben er vooral trots op dat mijn kinderen ervaren dat ik makkelijker op spannende situaties afstap. Daarmee geef ik ze een prachtig voorbeeld als ouder, wat ik helaas zelf onvoldoende heb gehad. Heel veel dank voor jouw ondersteuning.”

David uit Haarlem

“Vanaf het allereerste begin van de cursus ‘ Meer Zelfvertrouwen’ heb ik het gevoel gekregen dat ik nu op het juiste pad ben. Bij de eerste module zijn voor mij al heel wat kwartjes gevallen. Ik snap nu veel beter waar mijn onzekerheid vandaan komt. Verder ben ik heel blij met de duidelijke video’s en de oefeningen. Ze helpen me echt om letterlijk en figuurlijk bij de les te blijven. Eerst dacht ik nog dat het lastig zou zijn om te leren achter de computer, maar als ik naar jouw filmpjes kijk, heb ik het idee dat ik in een klaslokaal zit met andere leerlingen. Op een of andere manier gaat daar veel steun vanuit. Ik merk dat ik op feestjes en in openbare gelegenheden niet meer langs de zijlijn sta. Ik durf nu vanuit mezelf een gesprek aan te gaan. Mijn wereld is nog nooit zo groot geweest!”

Op Welke Vragen Krijg Je In Deze Online Training Antwoord?

In deze e-learning leer ik je alles wat je kunt doen om jouw gedachtenpatronen te veranderen. Ik help je bij het ontwikkelen van jouw volledige potentieel, zodat je jouw werkelijke kwaliteiten, zonder angst, kunt delen met de wereld.

Dat doe ik door:

 • Jouw kennis en ervaring rondom zelfvertrouwen te laten groeien en versterken
 • Jou een overzichtelijk en eenvoudig te volgen stappenplan te geven
 • Jouw zelfvertrouwen volgens een bewezen concept te laten groeien met behulp van zorgvuldig uitgekozen informatie, oefeningen, video’s en testen

In de e-learning Meer Zelfvertrouwen leer je….

 • Alles wat je nodig hebt om je te bevrijden van onzekerheid en chronisch twijfelgevoel. Dat doe je in slechts enkele weken, geen jaren.
 • Op welke manier je voldoende moed en mentale focus op kunt bouwen om zwakke of wisselvallige gevoelens te voorkomen
 • Om je altijd en overal, vol liefde voor jezelf, te laten zien.
 • Om standvastig en veilig te zijn in je lichaam, in jouw geest én in de wereld.
 • De échte oorzaak van jouw onzekerheid en ga je begrijpen waarom het zo lastig was om het patroon te doorbreken. (klein tipje van de sluier: het heeft iets te maken met één specifiek deel van je brein…)
 • Wat jouw ouders en opvoeders vaak hebben aangeboden als "oplossing" voor jouw onzekerheid, maar die helaas lang NIET altijd werkt. (Je hebt het waarschijnlijk eerder geprobeerd ... en dat mislukte.)
 • Hoe je jezelf voortdurend voor de gek houdt en probeert de onzekerheid uit je hoofd te praten.
 • De STERKSTE beproefde methodes om jouw zelfvertrouwen op te bouwen, ondersteund door tientallen jaren van psychologisch onderzoek (je zou waarschijnlijk een therapeut of coach hier honderden euro’s voor moeten betalen).
 • Mijn eenvoudige, maar krachtige, psychologische technieken die je direct kunt toepassen, ondanks jouw aarzeling om de confrontatie aan te gaan.
 • Hoe je vrij kunt zijn van jouw terughoudende gedrag en wat je kunt doen om jouw spontaniteit weer volop de ruimte te geven.
 • En nog veel meer…

Ontdek hieronder hoe je met mijn, speciaal voor jou ontwikkelde methode, weer moed, vrijheid en zekerheid terugkrijgt in je leven.

Ik kan je helpen om (weer) genoeg zelfvertrouwen te ontwikkelen.
Hierdoor heb je de moed om het optimale uit je leven te halen.

Deze e-learning is ervoor bedoeld dat je met een gezonde dosis eigenliefde en zelfrespect in contact bent met jezelf en jouw omgeving.

Gun jezelf het lef om jouw dromen en verlangens ook werkelijk in de praktijk te brengen.

Schermafbeelding 2019-06-17 om 12.25.18

Je weet dat je door onzekerheid en gebrek aan zelfvertrouwen volledig kunt blokkeren.

In feite kan het gevoel zo sterk zijn dat je hiermee jouw opkomende spontaniteit of verlangen volledig de grond in boort.

De twijfel over jezelf is ooit een keer ontstaan. Dit is het gevolg van conclusies die je over jezelf hebt getrokken.

Vervolgens ben je gedrag gaan ontwikkelen om pijn, angst, schaamte en vernedering te voorkomen.

Het lastige is dat jouw gedrag voor ruim 95% ONBEWUST is…
(bron: Columbia University New York)

Daarom kan je onmogelijk jouw eigen oplossingen bedenken, anders had je het al lang gedaan..!

Laat mij je helpen om de oorzaak van jouw onbewust opgebouwde onzekerheid bewust te maken.

Zodra je weet welke gedachten en gevoelens jouw onzekerheid bepalen, dan kan je jouw gedrag en daarmee voor een belangrijk deel de KWALITEIT van je LEVEN definitief omzetten in meer zelfvertrouwen.

Doe jezelf (en de mensen waar je van houdt) niet langer tekort vanwege een gebrek aan zelfvertrouwen.

Terwijl de oplossing letterlijk binnen handbereik ligt!

Inclusief Bonusmateriaal

Begin NU & Krijg Deze 4 GRATIS Bonussen

stilte-hoofd

Bonus 1: E-Book - Stilte in je Hoofd

(t.w.v. €14,95)

Het Ebook Ssssssstilte in je hoofd helpt je om je geest tot rust te brengen, je gezondheid te verbeteren en om weer aan het roer van je leven te staan.

Je leert o.a.

 • De kracht van meditatie, wat het is en welke voordelen het heeft op je leven
 • Een eenvoudig meditatie programma waar je direct mee kunt starten
 • Hoe je moeiteloos meer ‘ FLOW’ kunt ervaren en daardoor meer kunt genieten van de dagelijkse dingen
 • Welk effectief ochtendritueel voor jou het verschil kan maken tussen een dag vol stress of juist optimale ontspanning
 • Welke technieken uit de Cognitieve Gedrags Therapie je kunnen helpen om grote en kleine angsten te overwinnen
video-opnames

Bonus 2: Video-opnames Masterclass "Mentaal Vitaal"

(t.w.v. €97,00)

Volg lekker thuis vanuit een makkelijke stoel de volledige opnames van de Masterclass Mentaal Vitaal

Je krijgt letterlijk tekst en uitleg over de belangrijkste pijlers voor jouw Mentale Gezondheid

Leer van de vragen die andere deelnemers gesteld hebben tijdens de opnames.

Je kan onbeperkt online terugkijken, uiteraard ook met andere mensen die jou dierbaar zijn.

haalbaar-geluk

Bonus 3: E-book - Haalbaar Geluk

(t.w.v. €14.95)

Het Ebook Haalbaar Geluk is gebaseerd op de Tien IJslandse Geboden voor Geluk.

Je ontdekt o.a.

 • de wijze waarop je positieve gedachten kunt ontwikkelen
 • hoe je levenslange liefdevolle relaties kunt opbouwen
 • wat de belangrijkste elementen zijn om jezelf mentaal fit te houden
 • welke stappen je kunt zetten om duurzaam succes vol te zijn
 • hoe je met de juiste doelstellingen jouw dromen kunt waarmaken
garantie

Mijn Persoonlijke 30 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug-Garantie

Na ruim 25 jaar praktijkervaring weet ik wat werkt.

Daarom geef ik je, vanuit deze overtuiging, 30 dagen lang een volledige garantie.

We hebben er samen belang bij dat je resultaten boekt. Dus mocht je niet tevreden zijn over de lessen, de tips en de oefeningen: dan krijg je - zonder vragen - gewoon je geld terug. Eén e-mailtje naar mij is voldoende.

Je loopt dus geen enkel risico. De bonussen mag je dan gewoon houden.

Klik op de "In Winkelmandje" Knop en Neem Deel aan het
"Meer Zelfvertrouwen" programma:

Krijg alle ondersteuning en begeleiding die je nodig hebt om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Ontdekt hoe je dagelijks moedig kunt zijn op alle gebieden van jouw leven.

totaal-groot-zelfvertrouwen

Ik krijg onbeperkt toegang ( 24/7 ) tot het online programma "Meer Zelfvertrouwen"

Hiermee ontwikkel ik meer zelfvertrouwen, zonder angst om te falen, ook als onzekerheid jouw leven nu nog afremt.

Ontdek hoe je in vier zorgvuldig opgebouwde fasen jouw gebrek aan zelfvertrouwen snel en effectief aanpakt.

 1. Zelfkennis
 2. Zelfkritiek
 3. Zelfcompassie
 4. Zelfzorg

Ik krijg het GRATIS bonusmateriaal

✅ E-book Stilte in je hoofd
✅ Video opnames van masterclass "Mentaal Vitaal"
✅ E-book Haalbaar Geluk
✅ Facebook Support Groep

... en als ik - om wat voor reden dan ook - niet tevreden ben, dan krijg ik AL mijn geld terug.

Zonder risico en geheel eerlijk.

€97

betaallogos

Heb je vragen? Wij hebben het antwoord:

Direct nadat je online hebt betaald krijg je een inlogcode voor de exclusieve leeromgeving. Je kunt dan 24 uur per dag, 7 dagen per week en overal ter wereld met de lesstof aan de slag. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding.

Daarnaast kan je het werkboek en de e-boeken uitprinten. Op deze manier kan je ook zonder je computer de schrijfopdrachten en oefeningen doen.

Klik de "In Winkelmandje" Knop en Probeer het
Meer Zelfvertrouwen Programma:

Krijg alle ondersteuning en begeleiding die je nodig hebt om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Ontdekt hoe je dagelijks moedig kunt zijn op alle gebieden van jouw leven.

totaal-groot-zelfvertrouwen

Meer Zelfvertrouwen, Compleet Programma

€97

betaallogos