ALS JE MEER UIT JE LEVEN WILT HALEN...

(Bekijk de video ...)

Ontdek hoe je jouw goede voornemens waarmaakt in het nieuwe jaar met de Levenscode Vitaal Challenge

Wil je... beter eten, minder alcohol drinken, beter slapen, minder roken, minder stress ervaren, betere relaties onderhouden, meer balans vinden, meer presteren... MAAR LUKT HET NIET?

Breng jezelf in piekvorm met de online Levenscode Vitaal Challenge van pyscholoog en stress-expert Albert Sonnevelt en bereik jouw persoonlijke Levenscode Doelen.

betaallogos

Dit zijn de meest gestelde vragen in mijn praktijk de afgelopen 30 jaar:

 • Ik vind het lastig om mijn doelen vol te houden. Hoe krijg ik meer wilskracht of discipline?
 • Wat kan ik doen om meer plezier en uitdaging te vinden in mijn leven?
 • Ik wil gezonder gaan leven, maar na een paar weken gaat het weer mis. Hoe blijf ik gemotiveerd?
 • Ik wil meer tijd voor mezelf, maar mijn agenda raakt steeds voller met activiteiten voor anderen. Hoe vind ik meer vrijheid?
 • Ik heb vaak niet de energie om aan iets nieuws te beginnen. Waar haal ik mijn inspiratie vandaan?

Zet de knop om...

Hoe zou het zijn als je een knop om kunt zetten, zodat je jouw persoonlijke "Levenscode Doelen" wél haalt?

Of het nu gaat om beter eten, minder alcohol drinken, betere relaties onderhouden, meer succes in je werk, minder stress... Dat zou je leven veranderen! En ik kan je daarbij helpen.

Ik heb speciaal het programma Levenscode Vitaal Challenge ontwikkeld om jou in 6 weken in piekvorm te krijgen, zodat je alles aan kunt. Lees nog even door...

"Ik wil je graag helpen om jouw vitaliteit te verhogen op alle gebieden van je leven: gezondheid, relatie, werk, financiën en de persoonlijke ontwikkeling.".

~ Albert Sonnevelt

Ontmoet Jouw Levenscode Coach: Albert Sonnevelt

Mijn naam is Albert Sonnevelt (1960), psycholoog en stress-expert. Ik heb de afgelopen 30 jaar duizenden mensen geholpen in mijn praktijk en met mijn trainingsprogramma’s. Iedereen heeft andere uitdagingen. Maar wat we allemaal gelijk hebben is... behoefte aan energie, motivatie en inspiratie om onze persoonlijke doelen te bereiken.

Uit eigen ervaring

Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin. Daar heb ik geleerd dat je vooral hard moet werken. Helaas hebben mijn ouders zich letterlijk dood gewerkt. Mijn vader is overleden aan een hartinfarct toen hij 63 jaar was. Mijn moeder is overleden aan een spierziekte op haar 66e.

Dit was voor mij als kind zo traumatisch dat ik heb besloten om alles te doen om gezond en vitaal te blijven en mijn eigen doelen te bereiken . Ik wilde namelijk niet net als mijn ouders vroegtijdig sterven.

Daar is mijn fanatieke zoektocht begonnen naar het geheim van vitaliteit. Na mijn reguliere studie volgde ik de afgelopen twintig jaar wel drie opleidingen tegelijkertijd op het gebied van Oosterse en Westerse geneeskunde. Van massage tot natuurvoeding. En van meditatietechnieken tot hypnotherapie.

Ik ontwikkelde mezelf als ‘gezondheidsgoeroe’ op het gebied van een vitale levensstijl. Doordat ik geen seconde wilde missen van mijn leven, was ik inmiddels ook een expert geworden op het gebied van stress- en timemanagement.

"Niet dood gaan, in plaats van te willen léven"

Wat ik niet in de gaten had, was dat ik alles deed om niet dood te gaan, in plaats van te willen leven. Hierdoor kreeg ik steeds meer stress. Ik was al ruim 20 jaar fanatiek op zoek naar ‘de Heilige Graal’ van vitaliteit.

Op mijn 42e jaar kwam ik er tot mijn grote schrik achter dat ik onbewust precies hetzelfde was gaan doen als wat ik zo krampachtig probeerde te vermijden; zo worden als mijn ouders.

Op een ochtend kon ik niet meer uit mijn bed komen er was totaal gevloerd door een burn-out. Dát was het signaal om nog een keer het roer om te gooien... dat was het begin van "Levenscode", waar ik ook jou mee kan helpen.

 

Komt je dit bekend voor?

 • Zonder dat je het in de gaten hebt word je geleefd door de waan van de dag. Je wil er wel uit, maar het is erg lastig om jezelf aan je eigen haren uit het moeras te trekken.
 • Je zit in een dagelijkse routine en gevangen in allerlei verplichtingen en verantwoordelijkheden. Het lijkt wel alsof je steeds minder tijd hebt voor jezelf.
 • Natuurlijk wil je graag aandacht besteden aan de mensen waar je van houdt. Uiteraard wil je meer genieten en de ruimte hebben om jouw passie te leven. Je droomt ervan om fit en uitgerust uit je bed te komen.
 • Waarschijnlijk zoek je, net als ik deed, naar een snelle oplossing die je in één klap van al je problemen afhelpt.
 • Onderzoekers geven aan dat binnen nu en 10 jaar ruim 50% van de
 Nederlandse bevolking een chronische ziekte  heeft… ! We willen wel van onze klachten af, maar weten vaak niet hóe.

"Inderdaad, er zijn slechts een paar kleine aanpassingen nodig in je leven. Een briljant inzicht wat ook mijn leven totaal heeft veranderd!"

Klara van Ruijsdaal, 35 jaar, moeder van drie prachtige dochters

Je bent met jouw situatie geen uitzondering. En nog belangrijker jouw situatie is NIET hopeloos.

 

Beter eten, beter slapen, beter presteren, minder alcohol drinken, minder stress, meer balans, betere relaties? Begin met het fundament en volg de Levenscode Vitaal Challenge.

 

Op elke leeftijd kun je jezelf veranderen en wél jouw Levenscode Doelen bereiken. Het begint met vitaliteit en  een sterk fundament. Dat ontwikkel je in de Levenscode Vitaal Challenge.

 

Laat je inspireren door de Levenscode Geheimen van 100-jarigen en ontdek jouw bron van vitaliteit.

 

De Levenscode is het ULTIEME vitaliteitsmodel. Het is het fundament van je leven, waarmee je al je doelen kunt bereiken.

Wat krijg je in de Levenscode Vitaal Challenge?

Week 1: Jouw persoonlijke vitaliteit

Het is tijd om de balans op te maken. Hoeveel energie heb je eigenlijk? Ontdek:

 • De werkelijke basis van jouw vitaliteit.
 • De ‘10% -meer-regel’ die al direct een positief resultaat geeft.
 • En de eeuwenoude techniek die bij Oosterse monniken zorgt voor een bijzonder hoge levensverwachting.

Week 2: Levenslust

Werkelijke vitaliteit wordt gevoed door het leven van je passie. Maar hoe doe je dat? Ontdek:

 • Welke 3 ‘richtingaanwijzers’ je kunt benutten om te ontdekken waar jouw bezieling en passie ligt.
 • Welke 6 basisbehoeftes het fundament zijn van iedere keuze in je leven. En hoe je ze kunt gebruiken om jezelf dagelijks te motiveren.

Week 3: Focus

Er is een duidelijke relatie tussen de invloed van je psyche en de inwerking op jouw immuunsysteem. Wat heb je nodig om de balans te krijgen en te houden?

Na afloop van deze module begrijp je:

 • De magie van Positieve Psychologie.
 • En welke specifieke vraag iedere succesvolle ondernemer, sporter of artiest aan zichzelf stelt.

Week 4: Veerkracht

Alles in de natuur heeft een vaste cyclus en een regelmaat. Geen inspanning zonder ontspanning.

Hoe kom je weer terug in jouw oorspronkelijke ritme? Krijg weer grip op je leven door te leren:

 • Hoe je alledaagse stress aan kunt pakken met 4 eenvoudige stappen.
 • Hoe je met deze korte mentale herstelmomenten (microbreaks) je kwaliteit van slapen verbeterd, je bloeddruk verlaagt en je spijsvertering bevordert.

Week 5: Beweging

Het enige dat vast staat in je leven, is dat alles verandert. Maar heb je ook de lichamelijke, psychische en emotionele flexibiliteit om mee te bewegen?

Ondervind de beweging die bij je past, door te snappen wat je kunt doen om tot een blijvende gedragsverandering te komen. (En dat is makkelijker dan je denkt). En door je favoriete oefening te koppelen aan jouw bestaande dagelijkse gewoonten.

Week 6: Voeding

Je weet dat volwaardige voeding belangrijk is voor een blijvende gezondheid. Maar welke vorm van voedsel past nu precies bij jou?

Ontdek de 3 onbewuste prikkels die je ongewild meer laten eten dat goed voor je is. Dat het er dus niet alleen om gaat WAT je eet, maar ook HOE, WANNEER en van WAARUIT. En wat je moet doen om daar iedere maaltijd weer energie uit te halen.

De Levenscode Vitaal Challenge Helpt Jou om Meer Energie en Kwaliteit Uit Het Leven te Krijgen.

Dit zeggen anderen over de programma's van Levenscode

"In de afgelopen 2,5 jaar heeft het door diverse omstandigheden ontbroken aan geluk en plezier en het wordt hoog tijd dat ik daar weer wat van ga meekrijgen."

~ Hans

"Een heel verschil met een jaar geleden toen ik tegen een burn-out zat. Inmiddels heb ik mijn baan opgezegd en ben ik mijn eigen praktijk aan het opzetten".

~ Daniëlle

 

Wat kan de Levenscode Vitaal Challenge voor jou betekenen? Dit zijn onder meer de inzichten die je krijgt:

 • De 7 stappen waarmee je hardnekkige gedragspatronen, zoals uitstelgedrag, direct kunt doorbreken.
 • Welke 6 basisbehoeftes de basis zijn van iedere keuze in je leven. En hoe je ze kunt gebruiken om jezelf dagelijks te motiveren.
 • Hoe je met dagelijkse korte herstelmomenten je kwaliteit van slapen kunt verbeteren, je bloeddruk kunt verlagen en je spijsvertering bevordert.
 • Welke ‘10% -meer –regel’ jouw lichamelijke conditie al in 6 weken spectaculair kan verbeteren.
 • Welke kleine verandering in je gedachten direct een positief effect heeft op je immuunsysteem.
 • Waarom de verbinding die je ervaart met jouw sociale contacten en familie van essentieel belang is voor je levensverwachting en hoe jij die met één simpele vraag kunt versterken.
 • Welke 3 ‘richtingaanwijzers’ je kunt benutten om te ontdekken waar jouw bezieling en passie ligt.

Met de Levenscode Vitaal Challenge haal je het beste uit jezelf naar boven.

Het geeft je direct praktische tips en tools
om meer uit je leven te halen en het fundament om je doelen te bereiken.

Bereik de beste vorm van je leven met de Levenscode Vitaal Challenge

42-dagen-vitaal-challenge-all-1200

Zet nu de knop om. Als deelnemer aan de Levenscode Vitaal Challenge ontvang je:

 • Het complete Levenscode Vitaal Programma om je in 42 dagen in de beste vorm van je leven te voelen. Zodat je alles aan kunt en je doelen bereikt.

Bestel hier de Levenscode Vitaal Challenge

42-dagen-vitaal-challenge-all-1200

Ontvang onbeperkt toegang tot het online programma "Levenscode Vitaal Challenge"

Ontdek hoe je jezelf mentaal en fysiek in je beste vorm ooit brengt, zodat je jouw beste jaar ooit beleeft.

Je ontvangt 6 modules met de beste technieken om het fundament van jouw leven sterk te maken.

Prijs: €97

Bestel nu door op onderstaande knop te klikken:

betaallogos

Veelgestelde vragen over de Levenscode Vitaal Challenge

Direct na je bestelling krijg je een inlogcode voor de Levenscode Vitaal Challenge. Je kunt dan 24 uur per dag, 7 dagen per week en overal ter wereld met het programma aan de slag. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding.

Daarnaast kan je het werkboek uitprinten. Op deze manier kan je ook zonder je computer de schrijfopdrachten en oefeningen doen.

garantie

Garantie: Na ruim 30 jaar praktijkervaring weet ik wat werkt. Daarom geef ik je, vanuit deze overtuiging, 30 dagen lang een volledige garantie. Wanneer je alle stappen volgt en geen resultaat ziet, stuur me dan een email. Je ontvangt dan het volledige aankoopbedrag retour.