Eindelijk weer Grip op je Leven?

Ontdek hoe je dit moeiteloos kunt bereiken in 4 eenvoudige stappen met onze GRATIS Leven zonder Stress Mini-Cursus.

Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.

4 reacties Plaats reactie

 1. Mijn naam is Vande Weghe Filip en heh al 3 maanden lasr van oorsuizingen aan mijn oren mankeert er niets alles is in orde hoe kan ik daar vanaf soms is het heel heftig en soms bijna niets en ook als ikeen wandeling maakt blazen mijn oren nog meer Ben nu bezig met alcpuntuur maar zie daar ook geen verandering in
  Wat kan ik nog doen heb je soms geen tips wand ik ben ten einde raad

  Beantwoorden
  • Beste Filip,

   Bedankt voor je reactie.

   Ik wil je verwijzen naar mijn blog over tinnitus: https://levenscode.nl/oorsuizen-door-stress/
   Hier kun je extra achtergrondinformatie vinden en enkele tips.

   Ik wil je wel adviseren om hulp te vragen bij een expert, die jouw situatie kent en je kan onderzoeken.

   Ik wens je het allerbeste.

   Hartelijke groet,

   Albert Sonnevelt

   Beantwoorden
 2. Hoi Albert ,

  Ja tijd blijft altijd het zelfde. Nu ik veel tijd omdat ik niet kan werken, merk ik dat ik maar wat deed. Met het gevolg dat ik veel tijd verloor aan zaken die er eigenlijk niet zoveel toe doen. Het is echter nooit te laat om dat te veranderen. Nu gebruik ik mijn tijd het meest voor mijn herstel en daarbij hoort ook de tijd nemen om te rusten. De balans tussen inspanning en ontspanning. Dat is de belangrijkste tijd.

  gezonde groet Ilse

  Beantwoorden
  • Beste Ilse,

   Bedankt voor je reactie.

   Mooi om te lezen wat voor inzichten jij hebt opgedaan en hoe je hier nu mee omgaat.

   Met stressvrije groet,
   Albert

   Beantwoorden

Laat een reactie achter