14 reacties Voeg ook een reactie toe

 1. Dank je wel ALBERT voor je 4de deel anti stress en je video over assertiviteit.Waar het ook over gaat ,ik heb er steeds weer wat aan om mij sterker te voelen en je suggesties te proberen, Ik kijk naar je mailtjes uit. Hartelijke groet, Sophie.

 2. “om eerlijk te zijn vind ik dat ……. ” Deze woorden gebruik ik meestal als ik ergens ‘nee’ op moet zeggen. Vindt men dat nog niet genoeg, dan is het voor de ander jammer, maar voor mij voldoende om er geen slecht gevoel aan over te houden. Gr. Noud

 3. Hallo Albert.Je toespraak was heel duidelijk heb veel verdriet gekend in mijn leven en teleurstellingen gekend.Uiteindelijk overspannen,byrn-out en nog steeds last van chronische vermoeidheid.tegen woordig ga ik voor mijzelf en voor mijn kinderen en kleinkinderen en de mensen die mij dierbaar zijn.vr gr An

 4. Voor mij t aller-aller moelijkste wat er is!!!
  Zal eerst nog maar een paar keer luisteren naar je…….
  Dank je wel.

 5. vandaag er toch in geslaagd om eens assertief te zijn en neeeee te zeggen zonder schuldgevoelens en voel me niet schuldig wat opmerkelijk overkomt voor mij en waardoor ik me echt beter voel.Dank u

 6. Duidelijke info, complimenten! Ik merk in mijn praktijk maar ook bij mezelf dat het lastig is om grenzen te herkennen. Wat zijn lichamelijke en geestelijke verschijnselen die maken dat je een grens moet trekken, of dat je al over een grens heen bent gegaan.

 7. Daar heb ik vaak moeite mee. Goed om te horen hoe om te gaan met dit probleem. De achterliggende gedachte maakt het wel een stuk makkelijker. Dank je wel Albert.

Geef een reactie