IS DIT HET NU?

Leer hoe je dagelijks gelukkig kunt zijn, onafhankelijk van de omstandigheden waar je nu in zit.

Mijn nieuwste online programma: Geluk

Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek hebben ruim 1 miljoen Nederlanders chronisch sombere en neerslachtige gedachten.

Ook in mijn praktijk en cursusgroepen heb ik de afgelopen 30 jaar honderden clienten gehad die bijna allemaal te kennen gaven dat dat ze s morgens bij het opstaan al een chronisch onbestemd gevoel hebben. Ze voelen zich niet echt slecht, maar zeker ook niet echt opgewekt en blij. Ze slepen zich een beetje door de week heen. Van weekend naar weekend, van vakantie naar vakantie en tellen soms de jaren af totdat ze met pensioen kunnen. Maar is dit het beeld wat je hebt van je leven? Je gelukkig voelen is je geboorterecht. Het is altijd in jou aanwezig en zit direct onder de oppervlakte. Laat mij je helpen om er weer contact mee te maken.

betaallogos

Albert Sonnevelt

Al ruim 30 jaar leer ik mijn cliënten en studenten hoe zij hun leven beter in balans kunnen krijgen en houden. Als psycholoog en directeur van Sonnevelt, Opleiders voor vitaal leven, heb ik in die tijd meer dan 10.000 mensen gecoacht en opgeleid. Als schrijver van 5 boeken, 12 lesmappen en wekelijkse blogs bereik ik een groeiende groep mensen die alles willen leren over een gezonde levensstijl. Daarnaast ben ik als expert wekelijks te horen op BNR nieuwsradio en regelmatig te zien op t.v. ( o.a. RTL Late Night en EenVandaag)

geluk

Inspirerende filmpjes en praktische oefeningen gaven mij handvatten met betrekking tot mijn eigen geluksbeleving.

Suzanne Aslander
Consultant

Ik heb ontdekt dat dankbaarheid mij de vreugde en positiviteit gaf om optimaal van het leven te kunnen genieten.

Christian Augustus
Internet Ondernemer

Ik heb veel uit de lessen en alle video's geleerd. Bedankt voor deze nieuwe evolutie in mijn leven!

Carolien Flecijn
Kindertolk

Leer hoe je in 4 stappen meer dagelijks geluk kunt ervaren.

Module 1 - Geluk Verkennen

Wanneer je vaker gelukkig wil zijn, moet je eerst gaan begrijpen wat geluk voor jou betekent. Je begint in deze module daarom met kiezen wat bij je past. Na een inspirerend zelfonderzoek zet de eerste stappen op jouw gelukspad. Bovendien ontdek je hoe wetenschap kijkt naar geluk (Zo kom je er achter dat jouw verlangens nog niet zo gek zijn) Vervolgens leer je hoe je geluk ook daadwerkelijk in je leven brengt. (En dat is eenvoudiger dan je denkt)

geluk-1
geluk-2

Module 2 - Kiezen voor Geluk

Er is een reden dat je nu nog niet gelukkig bent. Dat komt doordat je een keuzeprobleem hebt. Wanneer je niet weet wat je moet kiezen om gelukkig te zijn. Of je gelooft er niet in dat je kunt krijgen wat je kiest. Of je blijft maar proberen om uit te vogelen wat het ‘beste’ is voor jou. Of je wil graag vooraf garantie dat je keuzes ‘goed’ zijn. Of al je steeds van gedachten blijft veranderen, dan wordt je nooit gelukkig. In deze tweede module helpen we jou met kiezen.

Module 3 - Werken aan Geluk

In module drie ga je daadkrachtig aan de slag met jouw geluk, want je… Ziet in één oogopslag wat je kunt doen, hebben en zijn om geluk te ervaren. Weet wat de 3 eenvoudige stappen zijn die je kunt zetten naar geluk. Ontdekt de 12 Geluksfactoren die je kunt inzetten voor duurzame tevredenheid. Begrijpt het geheim van Positieve Psychologie in relatie tot geluk

Groeit in zelfvertrouwen, wanneer je de voorwaarden voor succes kunt gaan toepassen.

geluk-3
geluk-4

Module 4 - Geluk Versterken

Wanneer je eenmaal het dagelijks geluk kunt voelen, dan wil je het ook vasthouden en versterken. Daarom leer je in de vierde module de essentie van een zinvol leven. Het realiseren van flow. De kracht van sociale relaties. De kunst van een specifieke ademhaling om lichaam en geest te verbinden. Je gebruikt bewust de kracht van lachen. We ronden deze module af door de aandacht te richten op: het geluk met jezelf, het geluk met de ander en het geluk met de wereld.

Mijn Persoonlijke 30 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug-Garantie

Na ruim 25 jaar praktijkervaring weet ik wat werkt. Daarom geef ik je, vanuit deze overtuiging, 30 dagen lang een volledige garantie.

We hebben er samen belang bij dat je resultaten boekt. Dus mocht je niet tevreden zijn over de lessen, de tips en de oefeningen; dan krijg je, zonder vragen, gewoon je geld terug. Eén emailtje naar mij is voldoende. Je loopt dus geen enkele risico. De eboeken die je al hebt gedownload die mag je dan gewoon houden.

Ontvang direct toegang tot het programma Geluk

geluk

Ontvang onbeperkt toegang tot het online programma "Geluk"

Prijs: €97

Bestel nu door op onderstaande knop te klikken:

betaallogos

Veelgestelde vragen over het programma Geluk

V. Is deze online training Geluk wel écht iets voor mij?

A. Deze online training (en alle bonussen) is geschikt voor jou wanneer je het volgende kunt voorstellen: Hoe zou het zijn om 's morgens optimistisch en blij wakker te worden? En Wat is het je waard om je niet langer te laten beïnvloeden door negativiteit uit jouw omgeving?

Hoe zou het voelen om weer eens écht geluksmomenten te beleven? Wat zou je ervaren wanneer je weer blijheid hebt, zonder een directe aanleiding? Hoe voelt het als je 's avonds voor het slapen gaan dankbaar bent voor de afgelopen dag? Wat zou je denken wanneer je vol vertrouwen aan een nieuwe ervaring begint? Hoe zou de omgeving op je reageren wanneer je ze vaker met een oprechte glimlach begroet?

V. Hoe krijg ik toegang tot de online training?

A. Direct nadat je online hebt betaald krijg je een inlogcode voor de exclusieve leeromgeving. Je kunt dan 24 uur per dag, 7 dagen per week en overal ter wereld met de lesstof aan de slag. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Daarnaast kan je het werkboek en de eboeken uitprinten. Op deze manier kan je ook zonder je computer de schrijfopdrachten en oefeningen doen.

V. Hoelang mag ik gebruik maken van de online training Geluk?

A. Je krijgt onbeperkt de gelegenheid om met al het lesmateriaal aan de slag te gaan. Je bepaalt dus je eigen tempo. Dus je kunt de diverse modules rustig onderbreken wanneer je wat meer oefentijd nodig hebt. Het is ook geen probleem wanneer je op vakantie gaat of om een andere reden even geen tijd hebt. Je pakt daarna gewoon de draad weer op.

V. Hoeveel tijd ben ik kwijt met de online training?

A. Over het algemeen besteden de deelnemers zo’n 2 uur per week aan de online training Geluk. Dit kan je bijvoorbeeld verdelen over een kwartiertje per dag of een avond in de week. We gaan er vanuit dat je jouw gezondheid zodanig van betekenis vind, dat je graag tijd wil investeren in het belangrijkste wat je hebt in je leven.

V. Is het moeilijk om de online training Geluk te volgen?

A. Ieder onderdeel van de online training bestaat uit een aantal verhelderende instructie video’s. Daarnaast zijn er inspirerende YouTube-filmpjes, testjes die je kunt invullen en leerzame schrijfopdrachten. Je krijgt op deze manier een steeds duidelijker beeld van de oorzaken, gevolgen en oplossingen bij chronische stress.

V. Hoeveel mensen hebben inmiddels de online training Geluk gevolgd?

A. De afgelopen jaren hebben al enkele duizenden mensen gebruikt gemaakt van deze online vorm van begeleiding. Hierdoor hebben we ook veel geleerd over de praktische toepasbaarheid van de methode. Daarom kan je nu optimaal profiteren van de positieve feedback die we door de jaren heen hebben ontvangen.

V. Kan ik in het programma ook direct een vraag aan jullie stellen?

A. Ja, je krijgt met deze online training volledige ondersteuning bij het behalen van jouw resultaten. Het is echter vanwege de hoeveelheid deelnemers en de lage kosten niet mogelijk om je bij elke les al jouw persoonlijke vragen te beantwoorden.

Je krijgt echter van ons supportteam tijdens werkdagen en gedurende kantooruren gegarandeerd antwoord op jouw vragen over betalingen, inhoud van de online training of de praktische toepassingen.

V. Wat gebeurt er als ik, ondanks alles, niet tevreden blijk te zijn?

A. Mocht de online training Geluk je, om wat voor reden dan ook, binnen de garantietermijn niet bevallen, dan krijg direct je geld terug. Je stuurt gewoon een emailtje naar ons en we stellen verder geen vragen. (Al ontvangen we natuurlijk wel graag feedback)

V. Hoe kan ik het beste afrekenen?

A. Wanneer je hieronder op de ‘Direct-Starten’ knop klikt, dan kom je direct in de webshop. Dan kan je jouw online training eenvoudig toevoegen aan de winkelwagen. Vervolgens kan je makkelijk betalen met IDEAL (NL) of MisterCash (BE). Na de bestelling ontvang je dan automatisch via jouw email de inlogcode voor de online training, plus alle bonussen.

V. Is betalen via internet eigenlijk wel veilig?

A. We maken gebruik voor onze webshop gebruik van Mollie Payments. Het Mollie Betaalsysteem staat als de betrouwbaarste Payment Service Provider bekend. Mollie Payments heeft een zeer goede reputatie op het gebied van beveiliging. Zij beschikken over een veilige SSL vebinding waarmee jouw informatie is beschermd. Wij hebben ook geen toegang tot jouw betaalgegevens.

garantie

Garantie: Na ruim 30 jaar praktijkervaring weet ik wat werkt. Daarom geef ik je, vanuit deze overtuiging, 30 dagen lang een volledige garantie. Wanneer je alle stappen volgt en geen resultaat ziet, stuur me dan een email. Je ontvangt dan het volledige aankoopbedrag retour.